aframia

   
Openingstijden:  
Maandag 11:00 - 17:45
Dinsdag 09:00 - 17:45
Woensdag 09:00 - 17:45
Donderdag 09:00 - 17:45
Vrijdag 09:00 - 17:45
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Primera Slangenbeek

Primera is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk”. Deze samenwerking heeft inmiddels onder andere geresulteerd in de grootste organisatie in de tabak- en gemaksbranche met meer dan 520 winkels. Primera is de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Het Familiegevoel Van Primera Kerssies

In Slangenbeek, een wijk van de stad Hengelo, zit de Primera van Wiepkje en Bert Kerssies. Wiepkje en Bert hebben de winkel vorig jaar overgenomen van de toenmalige eigenaar en zijn inmiddels bijna een jaar de nieuwe eigenaren.

Primera Kerssies is een echt familiebedrijf. Naast Bert en Wiekje werken beide dochters Silke en Nynke in de winkel. Het familiegevoel willen de eigenaren ook uitstralen naar de klant. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met het uitgebreide en gevarieerde assortiment, zorgt voor een hele plezierige winkelervaring, waar menig klant regelmatig een terugkerend bezoekje aan aflegt.

Adres:
Straatsburg 8
7559 NM Hengelo